Ronjan vauvat

perjantai 21. syyskuuta 2012

Pöö

Se on selvää että noi kolme ovat nössöjä, eivät uskalla häkistä ulos vaikka se olisi monta tuntia auki.. Ainut joka liikkuu häkin ulkopuolella, on Renia. Rudo seuraa Reniaa, vahtii vieressä. Renia ei ole Rudosta moksiskaan, menee Rudon pedille Rudon viekkuun, tutkii tarkasti mikä otus se on. Itsesuojeluvaisto nollassa? :D Nostin Rusinan ja Ronjan ulos tuolta häkistä, mitä ne tekevätkään? Rusina sutii ja Ronja ei uskalla liikkua, Renia taas mennä viilettää tuolla lattialla, mitään pelkoakaan liukkaasta laminaatista.

Pitäisi alkaa vähentää kauran antamista, nimittäin Ronja alkaa olemaan tuhdissa kunnossa. En tiedä huijaako Ronjan asennot mutta joskus näen leukapussin alun? Hyi ei ikinä! Ritalla väliä kun sillä on jo leukapussi, alusta alkaen ollut, Rita painaa n.1400g, vähän päälle.Ronja miltei 1700g, saman mitä Rio, Rusina on toisiksi kevyin, jotain 1300g, Renia pikkuisin, 1156g.

Hitsit, odotan sitä viikonloppua jolloin lähdetään mökille, haluaisin että karvakorvat pääsisivät nauttimaan vapaudesta, isossa aitauksessa, ei tarvitsisi pitää inhoja valjaita päällä. Saisivat syödä masunsa täyteen tuoretta. Ties vaikka lähiviikkoina lähdettäs.

Tänään sattui pieni haaveri, olin siivoamassa kanien häkkiä, laitoin kanit siksi aikaa vessaan. Kävin välillä katomassa mitä puuhaavat, kerran kun aukaisin oven niin pelästyin, lattialla oli verisiä jälkiä, seinässä ja ovessa, kelasin jo että olivat tapelleet ja jollain oli pahakin reikä jossain. Selvisi että Ritalta kynsi katkennut, jäänyt nähtävästi johonkin kiinni jolloin riuhtaissut itsensä vapaaksi. Verenvuoto loppui melkeimpä itsekseen. Pitää vaan katsoa ettei pääse tulehtumaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti