Ronjan vauvat

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Plaaahh... Josko alkais muistaa päivittää..

Sain kämpän ja olen asunut tässä kohta jo kolme viikkoa, ajatuksena oli laittaa kaneille kulmakerroshäkki mutta ei se mahdu tänne, joten asustelevat 140cm tahdashäkissä. Illalla saavat juosta irti, tämä on siis sitä että Renia pomppii milloin missäkin mutta nuo kolme muuta eivät jaksa tulla häkistä kovin useasti ulos. Rusinaa harvoin näkee häkin ulkopuolella, Ronja tulee myös yhtä harvoin, Rita käy silloin tällöin.
Ensinnäkin, omistan siis enää neljä kania, pienensin lauman kokoa, nyt on passeli määrä, enempää ei kerralla enää tule.
Renia alkaa muistuttamaan isäänsä, värinsä ja karvansa ansiosta, nyt vasta pikkuhiljaa alkanut vaaleta, selkä edelleen laikukas mutta kyllä se siitä, en ole punninnut vähään aikaan mutta veikkaisin vähän päälle kiloa, pitäisi jostain kaivaa vaaka että saisi tarkan painon. Josko siitä tulisi isänsä kokoinen :) Utelias ainakin on, vapaana ollessaan menee tutkimaan koiraani Rudoa, Rudo menee Renian perässä ja vahtii sen touhuja.
En olisi uskonut että saisin Ritaa enää tulemaan Ronjan kanssa toimeen, jouduin silloin joskus erottamaan kaksikon koska Rita kiusasi aina Ronjaa. Nyt on paljon asiat muuttuneet, Rita kaipaa Ronjan huomiota, köllähtää tämän viereen, makoilevat vieretysten, putsaavat toisiaan <3 Reniakaan ei enää pelkää tuota mörrimöykkyä, Rusinaa ei edes kiinnosta jos joku sille uhittelee. Lempeä papparainen.
Karvaa pöllyää, otin Ronjan eilen syliin, ei kauaakaan ollut kun huomasin mustat housuni olevan täynnä valkoisia karvoja, en olekkaan tajunnut että tuo noin paljon pudottaa o.O" MISSÄ FURMI kun sitä nyt tarvittaisiin.. Josko se joskus löytyisi.

Ps. Katsotaan jos sitä alkas muistaa päivitellä useammin :-)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti